Programma

Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow – licht, camera, actie!

Doldwaze show vol grappen

Deze doldwaze complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten is inmiddels een bewezen succesformule met grappen en grollen voor jong en oud. Diego klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. 

Shows

Er zijn diverse shows op de volgende tijdstippen:

 

Online Tickets

Boek nu kaarten voor de Vet Coole Sintshow voor v.a.€14,50 per persoon! Wees slim en bestel op tijd, zodat je de beste plaatsen hebt voor de show van jouw keuze!

Sorry! Deze show is uitverkocht. Wij verwijzen je graag naar één van de andere shows!

Tickets beschikbaar

Tickets beschikbaar

Sinterklaasdorp

Het ticket voor de Vet Coole Sintshow geeft ook toegang tot het Sinterklaasdorp waar je een kijkje kunt nemen in de werkkamer van de Sint, de pakjeskamer en de stal van Amerigo! Uiteraard zijn er in het Sinterklaasdorp veel Pieten te vinden met heerlijk strooigoed, dus zoek de Pieten in alle hoeken en gaten van het dorp!

Je kunt onder leiding van Piet een test afleggen of je geschikt bent om Hulp Piet te worden. Op de Pieten oefenbaan van Sinterklaas brengen de kinderen de cadeautjes voor Sinterklaas o.a. over de 13,5 meter lange hindernisbaan naar de schoorsteen. Na afloop ontvangen de Hulp Pieten een Pietendiploma van Sinterklaas!

Verder zijn er diverse activiteiten zoals disco, een springkussen en kun je je als een ster laten fotograferen dus kom vooral in je outfit waar jij je een ster in voelt!

Bij de bar in het Sintdorp zijn heerlijke versnaperingen te vinden voor jong en oud en kunnen de papa’s en mama’s plaatsnemen op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in het Sinterklaasdorp.

Het Sinterklaasdorp is voor publiek geopend vanaf 12.00 uur voor personen die een ticket hebben voor de show van 13.30 uur. Voor degenen die tickets hebben voor de show van 15.30 uur is het dorp vanaf 13.30 uur geopend.

Online Tickets

Boek nu kaarten voor de Vet Coole Sintshow voor v.a.€14,50 per persoon! Wees slim en bestel op tijd, zodat je de beste plaatsen hebt voor de show van jouw keuze!

Vet Coole Sintshow | 24 november 2018 | Postillion Convention Centre WTC Rotterdam | Copyright 2018