Programma

Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow CIRCUS!

Doldwaze show vol grappen

Diego, de Coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, dé leukste kinderentertainer presenteren de nieuwste sinterklaasvoorstelling: Vet Coole Sintshow! 

Een complete sinterklaasshow met Diego, Bart Juwett, Sinterklaas en veel Pieten.

Deze doldwaze show vol grappen en grollen wordt een groots spektakel. Diego, de Coolste Piet van Nederland, klimt op het podium en zingt zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes. Dat wordt meezingen en -swingen geblazen.

Ieder jaar heeft de show een nieuw thema. Dit jaar is het thema CIRCUS

Een tipje van de sluier:

Bart en Diego zijn Amerigo, het paard van Sinterklaas, kwijt!
Amerigo is naar het circus gegaan omdat hij een circuspaard wilde worden.

Bart en Diego gaan naar het circus om Amerigo er van te overtuigen om weer terug te komen naar Sinterklaas.
Maar Bart en Diego vinden het ook wel heel erg leuk in het circus.

Ondertussen is ook Sinterklaas op zoek naar Amerigo en neemt contact op met Diego.
Bart stelt voor dat Sinterklaas ook naar het circus komt.

De VET COOLE SINTSHOW CIRCUS is een bonte voorstelling vol grappen en grollen. Het wordt een groots spektakel met Diego, die zijn bekende maar ook zijn nieuwste liedjes zingt. En Bart en zijn pratende poppen. Maar ook met Scott the Juggler en nog veel meer.

Dat wordt meezingen en swingen geblazen. Natuurlijk is Sinterklaas ook aanwezig op dit grote feest!
Hoe het allemaal afloopt dat moet je komen kijken hoor ?

Compleet met prachtig showdecor en voorzien van goed geluid.

Een unieke voorstelling vol variatie en natuurlijk SINTERKLAAS en Pieten!

Shows

Er zijn diverse shows op de volgende tijdstippen:

 

Online Tickets

Boek nu kaarten voor de Vet Coole Sintshow vanaf €18,50 per persoon! Wees slim en bestel op tijd, zodat je de beste plaatsen hebt voor de show van jouw keuze!

Sorry! Deze show is uitverkocht. Wij verwijzen je graag naar één van de andere shows!

Sorry! Deze show is uitverkocht. Wij verwijzen je graag naar één van de andere shows!

Tickets beschikbaar

Sinterklaasdorp

Het ticket voor de Vet Coole Sintshow geeft twee uur voorafgaand aan de show ook toegang tot het Sinterklaasdorp! Het dorp staat dit jaar helemaal in het teken van CIRCUS met leuke activiteiten zoals springkussens, zweefmolen, bungee trampoline en korte shows in het Circustheater! Ook kun je een kijkje nemen in de werkkamer van de Sint en in de pakjeskamer én kun je je eigen circuskwaliteiten testen in de kindercircuskaravaan met allemaal leuke spelletjes.
Op het horecaterras zijn in het Sintdorp heerlijke versnaperingen te vinden zoals suikerspin, stroopwafels, popcorn en poffertjes maar ook broodjes en fruit  De papa’s en mama’s kunnen plaatsnemen op het gezellige terras terwijl de kinderen zich vermaken in het Sinterklaasdorp.
Uiteraard zijn er in het Sinterklaasdorp veel Pieten te vinden, dus zoek de Pieten in alle hoeken en gaten van het dorp!

Het Sinterklaasdorp is twee uur voorafgaand aan de show geopend voor bezoekers die een ticket hebben voor de Vet Coole Sintshow. Dus voor de show van 13.30 uur is het dorp geopend vanaf 11.30 uur en voor de show van 15.30 uur is het dorp geopend vanaf 13.30 uur.

Online Tickets

Boek nu kaarten voor de Vet Coole Sintshow vanaf €18,50 per persoon! Wees slim en bestel op tijd, zodat je de beste plaatsen hebt voor de show van jouw keuze!

Vet Coole Sintshow | 23 november 2019 | Postillion Convention Centre WTC Rotterdam | Copyright 2019