Kaarten Vet Coole Sintshow

De toegangsprijs voor een 1e rang ticket bedraagt €19,50 en een 2e rang ticket is €14,50 inclusief BTW, inclusief servicekosten per ticket, exclusief transactiekosten. Kaarten geven toegang tot één van de shows, inclusief bezoek aan het Sinterklaasdorp. Het Sinterklaasdorp is voor publiek geopend vanaf 12.00 uur voor personen die een ticket hebben voor de show van 13.30 uur. Voor degenen die tickets hebben voor de show van 15.30 uur is het dorp vanaf 13.30 uur geopend.

Kaarten kopen

Klik hieronder op het tijdstip naar keuze. Je wordt dan doorgeleid naar de website van Eventim om de bestelling af te ronden. Daar krijg je ook de mogelijkheid om dinertickets te bestellen voor Sint’s Pannenkoekenhuis.

Bestel je kaarten op tijd

Bestel nu kaarten voor de Vet Coole Sintshow en geniet van de beste plaatsen voor de show van jouw keuze!

Sorry! Deze show is uitverkocht. Wij verwijzen je graag naar één van de andere shows!

Tickets beschikbaar

Tickets beschikbaar

Sint’s Pannenkoekenhuis

Kom ook pannenkoeken eten in Sint’s Pannenkoekenhuis! Zowel voor als na de show ben je van harte welkom! Voor € 9,50 per persoon geniet je van onbeperkt heerlijke pannenkoeken eten met kaas, spek, appel, poedersuiker of stroop inclusief 1 drankje. Je kunt dinertickets direct reserveren bij het bestellen van de kaarten voor de Vet Coole Sintshow! Je kunt ook separaat tickets bestellen voor Sint’s Pannenkoekenhuis via deze link.

Je kunt in Sint’s Pannenkoekenhuis kiezen voor de volgende tijdstippen:
13.00 – 15.30 uur
15.30 – 18.00 uur

Vet Coole Sintshow | 24 november 2018 | Postillion Convention Centre WTC Rotterdam | Copyright 2018