Kaarten Vet Coole Sintshow

De toegangsprijs voor een 1e rang ticket bedraagt €24,50 en een 2e rang ticket is €18,50 inclusief BTW, inclusief servicekosten per ticket, exclusief transactiekosten. Kaarten geven toegang tot één van de shows, inclusief bezoek aan het Sinterklaasdorp. Het Sinterklaasdorp is twee uur voorafgaand aan de show geopend voor bezoekers die een ticket hebben voor de Vet Coole Sintshow. Dus voor de show van 13.30 is het dorp geopend vanaf 11.30 uur en voor de show van 15.30 uur is het dorp geopend vanaf 13.30 uur.

Kaarten kopen

Klik hieronder op het tijdstip naar keuze. Je wordt dan doorgeleid naar de officiële website van Vet Coole Sintshow om de bestelling af te ronden.

Bestel je kaarten op tijd

Bestel nu kaarten voor de Vet Coole Sintshow en geniet van de beste plaatsen voor de show van jouw keuze!

Sorry! Deze show is uitverkocht. Wij verwijzen je graag naar één van de andere shows!
Sorry! Deze show is uitverkocht. Wij verwijzen je graag naar één van de andere shows!
Tickets beschikbaar

Ter informatie

Kinderen t/m 24 maanden zijn gratis.  Kindje heeft geen eigen stoel en dient op schoot te worden genomen.
Wij hanteren geen stoelnummers. U kunt vrij gaan zitten op de rang die u heeft gereserveerd.

Als u rang 1 hebt aangekocht dan krijgt u bij binnenkomst een polsbandje en kunnen onze pieten bij het placeren aan dat polsbandje zien dat jullie plaats mogen nemen in het 1e rang gebied en zal jullie daarheen begeleiden.
U krijgt uitleg bij binnenkomst: een plattegrond van het Sinterklaasdorp en de indeling van verschillende rangen tijdens de show. Onze pieten zullen hier begeleiding in geven.

Vet Coole Sintshow | 23 november 2019 | Postillion Convention Centre WTC Rotterdam | Copyright 2019